Register | Sifrenizi'mi Unutunuz ?
Close Panel
Kürtçe Radyo - Kürtçe Mp3 - Kürtçe Chat

f
Go Back   Kürtçe Radyo - Kürtçe Mp3 - Kürtçe Chat >
Bilgisayar Internet > Msn Icq Yaho Paltak Mirc

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Eğer inatçıysanız.yeni msn sürümünden nefret ediyorsanız.buyrun
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
106

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Bookmark and Share Seçenekler
Alt 18.09.09, 10:02 AM   #1
Kullanıcı Profili
EWiN@ DıL@
ZiL@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: ÖnEmLi Mi?
Üye No : 1277
Yaş: 38
Mesajlar: 12.162
Rep Puanı : 488
Rep Derecesi : ZiL@n is a glorious beacon of lightZiL@n is a glorious beacon of lightZiL@n is a glorious beacon of lightZiL@n is a glorious beacon of lightZiL@n is a glorious beacon of light
Standart Eğer inatçıysanız.yeni msn sürümünden nefret ediyorsanız.buyrun

Eğer inatçıysanız.yeni msn sürümünden nefret ediyorsanız.buyrun aşağıdakileri uygulayın


Alıntı:
MSN Messenger 7.5.0324 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız aşağıdan msnmsgr.7.5.zip dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. MSN Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. MSN Messenger 7.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).
Windows Live Messenger 8.0.0812.00 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız aşağıdan msnmsgr.8.0.zip dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.0 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).
Windows Live Messenger 8.1.0178.00 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız aşağıdan msnmsgr.8.1.zip dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.1 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).

Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız aşağıdan msnmsgr.8.5.zip dosyasını indirip C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın. Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).


Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz (Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor).



Msn 8.5 İçin Yama
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]


Msn 8.1 İçin Yama

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Msn 8.0 İçin Yama
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Msn 7.5 İçin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

tüm dosyalar için rar şifresi;
www.digi.net



Bu arada resmi son sürüm Windows Live Messenger için:
Msn 2009(Yapı 14.0.8089)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Not:Msn 2009'u Xp'ye kurmanız için güncelleme dosyasını kurmanız lazım..

Güncelleme Dosyası (İnstaller 3.1)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
ZiL@n isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Paylaş

Etiketler
eğer, ediyorsanızbuyrun, inatçıysanızyeni, msn, nefret, sürümünden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kim Özlerdi Avuç İçlerinin Kokusunu DaĞLaRıN KıZı Güzel Şiirler 3 14.12.09 10:36 PM
Nefret mesajları mewanım İlginç Konular 0 01.04.09 05:12 PM


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version (Kapalıyız)
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Türkçe Çeviri : Kürtçe Mp3 İndir
Tasarim MirBey